Slaapstoornissen, slaapproblemen

Therapie Eindhoven bij slaapstoornissen, slaapproblemen

Therapie bij slaapproblemen

In mijn praktijk ontvang ik cliënten met klachten van diverse aard zoals diverse soorten angsten, depressies, problemen in liefdes- en werkrelaties, een traumatische ervaring, rouwproblemen ed. Ook de cliënten met deze klachten hebben last van slaapproblemen.

Aan alle klachten liggen geblokte emoties ten grondslag. Zodra de mens niet weet met deze geblokte emoties om te gaan, gaat zij weg van deze emoties en gaat denken.

Druk in het hoofd, de hele dag door gedachten en beelden, piekeren en malen. Ook ’s avonds gaat het drukke hoofd gewoon door dat vervolgens kan leiden tot minder goed inslapen of tot algehele slapeloosheid.


Slaapproblemen

Hulp bij slapeloosheid

Door enerzijds de cliënten te leren verbinden met zijn emotionele pijnen zoals verdriet, angst en boosheid door middel van ‘oude pijnen’ op te ruimen is de cliënt minder genoodzaakt te gaan overleven in zijn hoofd.

En anderzijds de cliënten leren stoppen met denken, ontspannen onze spieren, worden we moe en kunnen (in)slapen. Het hoofd is de boosdoener van slaapproblemen. Door te leren centreren in onze emotionele basis is ons hoofd acuut leeg.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met mij op.


Maria van Poppel

Neem contact op


Therapie Eindhoven Ervaringen van cliënten
Maria is erg toegankelijk, niets is haar vreemd, je voelt je erg veilig ...
therapie eindhoven Therapie Eindhoven
wordt gewaardeerd met 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
therapie eindhoven Therapie Eindhoven
Rielseweg 14
5643 PE Eindhoven
Top