Relatietherapie – Scheiden of Blijven

Therapeut Franca

Scheiden of blijven

Scheiden of blijven? Het is een vraag die veel mensen zichzelf stellen wanneer ze in een moeilijke relatie zitten. Soms twijfelt een van de twee. Het kan een verwarrende en emotionele tijd zijn, waarin je worstelt met gemengde gevoelens en onzekerheden.

Iedere relatie kent zijn ups en downs en vaak kom je er samen weer uit. Duurt het echter te lang dan kan het zijn dat jullie elkaar kwijtraken. Jullie worden twee eilandjes en kunnen elkaar niet meer bereiken. Of jullie verzanden in conflicten die nooit tot overeenstemming leiden en opnieuw verwijdering brengt.

Of je nu twijfelt over je relatie, al plannen hebt gemaakt om te scheiden of gewoon nieuwsgierig bent naar wat erbij komt kijken, het is belangrijk om bij jezelf stil te staan en eerlijk te kijken naar je gevoelens. Wat maakt dat je twijfelt? Wat zijn de specifieke problemen binnen jullie relatie? Vaak zijn er zwaarwegende redenen om te blijven, zoals kinderen of financiën.

Twijfel je tussen scheiden van je partner of bij elkaar blijven?

Als jij en je partner nog twijfelen aan scheiden dan is het wellicht een idee om een “beslissingstraject” te volgen. In deze gesprekken is het niet de opzet om aan herstel te werken.

In deze sessies gaan we niet werken aan herstel van de relatie maar vooral onderzoeken wat er in de diepte speelt. Wat zijn de mogelijkheden voor de relatie? Jullie krijgen beter zicht op jullie patronen en hoe jullie op dit punt zijn beland.

In een paar sessies gaan we kijken wat de realiteit van de situatie is. En welke keuze er te maken is: herstel van de relatie of een scheidingstraject.
Ik ondersteun jullie graag met het maken van deze moeilijke beslissing

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Franca
Geregistreerd bij NFG, RBCZ en NOBCO
Deze website heeft ook pagina’s over:


Therapie Eindhoven
Franca is gediplomeerd therapeut met praktijk in Eindhoven. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.
therapie eindhoven (Relatie)Therapie Eindhoven
Tarasconweg 2
5627 GB Eindhoven
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
Ik ben ook aangesloten bij:

logo-nobco Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top