Relatietherapie Eindhoven - Relatietherapeut Maria

Relatietherapie Eindhoven: Ik zie en begeleid jullie allebei

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Eindhoven?

Mijn naam is Maria van Poppel, gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Relatietherapie betekent voor mij jullie allebei zien en begeleiden, zodat jullie allebei, ieder vanuit zijn/haar eigen kracht en behoefte, jullie leven verder kunnen vormgeven.

Relatietherapie is een manier om bestaande patronen te doorbreken, om weer meer in je eigen autonomie te komen om van daaruit weer verbinding met elkaar te maken.

Relatietherapie kan vele vormen aannemen. Het kunnen gezamenlijke sessies zijn, of juist individuele sessies om zo eerst weer contact met jezelf te maken, zodat je erachter komt waar jouw last zit en wat jij wilt.


Relatietherapie

Uit patronen stappen

In relaties ontstaan regelmatig heel subtiel en onbewust hardnekkige patronen. Patronen die partners zelf niet meer herkennen en daardoor nauwelijks mogelijkheden zien en hebben er iets aan te doen. In de therapie worden de patronen duidelijk en worden handvatten gegeven om uit het patroon te stappen.

Individuele relatietherapie

Relaties tussen 2 mensen worden nog al eens negatief beïnvloed door individuele niet verwerkte emotionele leerpunten. Zodra een van de partners zich niet lekker in zijn vel voelt, zijn/haar welzijn en geluk af hangt van het gedrag van de ander en hij/zij nauwelijks meer tot eigen behoefteinvulling in staat is, blijkt een gezonde prettige omgang met de ander vaak lastig.

Individuele relatietherapie biedt mogelijkheden om individuele knelpunten te bespreken en op te lossen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.


Maria

Neem contact op