Familieopstellingen Eindhoven & Relatieopstellingen

Therapeut Franca

Familieopstellingen

“Ontdek de kracht van familieopstellingen”

Een familieopstelling laat jou zien hoe jij wordt bewogen vanuit onbewuste patronen en dynamieken uit jouw familiesysteem. Wanneer je hier inzichten uit haalt, geeft een familieopstelling vaak ruimte voor een nieuwe beweging bij persoonlijke vraagstukken of patronen die steeds weer terugkeren.

Deze bijzondere methode biedt de mogelijkheid om op een dieper niveau te kijken naar de oorsprong van onze problemen en blokkades.

In een familieopstelling wordt er gewerkt met representanten, mensen die worden gekozen om leden van jouw familie of belangrijke personen in je leven te vertegenwoordigen. Door hen op bepaalde posities in de ruimte neer te zetten, ontstaat er als het ware een levende weergave van jouw familiesysteem. Dit biedt de gelegenheid om patronen binnen het systeem zichtbaar te maken.

Door middel van een familieopstelling kun je onderliggende patronen bewust maken en doorbreken.
Familieopstellingen kunnen helpen bij uiteenlopende thema’s, zoals relatieproblemen, rouwverwerking, traumatische ervaringen of persoonlijke ontwikkeling. Ze bieden inzicht en bevrijding, waardoor je meer balans en harmonie kunt ervaren in je leven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat familieopstellingen geen vervanging zijn voor reguliere therapie of medische behandeling. Ze kunnen echter wel een waardevolle aanvulling zijn op andere vormen van hulpverlening.
Dus als je voelt dat bepaalde patronen of problemen steeds terugkerend zijn in jouw leven, kan een familieopstelling een interessante stap zijn naar emotionele heling en persoonlijke groei. Durf jij de kracht van deze methode te ontdekken?

Neem contact op als je nieuwgierig bent, nog vragen hebt of als je een opstelling zou willen voor jezelf.


Relatie opstellingen

Relatieopstellingen: Ontdek de Magie van Verbinding

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar de diepere dynamiek van relaties? Heb je jezelf afgevraagd waarom jullie relatie soms zo hard werken is? Waarom je reageert zoals je doet?

Relatieopstellingen is een krachtige methode die het mogelijk maakt om de onzichtbare banden tussen mensen zichtbaar te maken. Deze techniek wordt vaak gebruikt om de onderliggende patronen en dynamieken binnen hun relaties te verkennen.

Het basisidee achter relatieopstellingen is dat onze relaties worden beïnvloed door vele factoren, waaronder familieachtergrond, culturele normen en persoonlijke ervaringen. Door middel van een relatieopstelling kunnen we deze invloeden identificeren en begrijpen hoe ze ons gedrag en onze gevoelens beïnvloeden.

Dit kan bijvoorbeeld een partnerrelatie, ouder-kindrelatie zijn of zelfs een werkgerelateerde situatie.
Door deze opstellingen kunnen we onze eigen perspectieven verbreden, begrip krijgen voor wat er speelt en onbewuste patronen herkennen die ons gedrag en onze keuzes beinvloeden.

Relatieopstellingen bieden ook een veilige ruimte om eventuele conflicten of spanningen binnen relaties te onderzoeken en op te lossen. Het kan vaak helpen
Dus als je geïnteresseerd bent om meer inzicht te krijgen in je relatie, wat er in de onderstroom speelt, nodig ik je uit om een afspraak te maken.

Ook als je nieuwsgierig bent maar zelf nog geen vraag wil inbrengen kun je als representant op een laagdrempelinge manier kennismaken met deze methode.
Duik in de magie van relatieopstellingen en ontdek de waardevolle lessen die ze te bieden hebben.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Franca
Geregistreerd bij NFG, RBCZ en NOBCO


Therapie Eindhoven
Franca is gediplomeerd therapeut met praktijk in Eindhoven. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.
therapie eindhoven (Relatie)Therapie Eindhoven
Tarasconweg 2
5627 GB Eindhoven
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
Ik ben ook aangesloten bij:

logo-nobco Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top