Burnout therapie Eindhoven

Therapeut Franca

Burnout

Heb je last van burnout-klachten en ben je op zoek naar een therapeut in Eindhoven die gespecialiseerd is in burn-out?
Dan kun je bij mij terecht.

Burnout is een veelvoorkomend probleem in onze moderne samenleving.
Je bent moe, hebt veel hersteltijd nodig na een werkdag en wordt vaak niet uitgerust wakker. Dan zit je wellicht dicht tegen overspannenheid of burn-out aan.
Er zijn verschillende oorzaken van burnout, waaronder hoge werkdruk, gebrek aan controle over het werk en een slechte balans tussen werk en privéleven.

Maar ook eigenschappen als perfectionisme en faalangst kunnen ervoor zorgen dat je steeds wat meer doet om het toch vol te kunnen houden. Je geeft steeds meer terwijl je het niet meer kunt, en uiteindelijk loop je op je reserve-batterij. je laadt niet meer op.

Om burnout te voorkomen, is het belangrijk om zelfzorg prioriteit te geven. Dit betekent voldoende rust nemen, regelmatig bewegen en tijd vrijmaken voor ontspanning. Maar in eerste instantie leren zien wat jouw energiegevers en energievreters zijn. Wat zijn jouw signalen en vooral: hoe ga je hier beter op reageren?

Als je merkt dat je overspannen klachten hebt, of al richting een burn-out gaat, neem dan op tijd contact op om te kijken waar de grootste energievreters zitten en wat je kunt doen.

In gesprek gaan we kijken hoe het is om wél stil te staan en ga je je grenzen weer opnieuw leren voelen en ontdekken. Je gaat weer tijd te nemen voor vragen als “wat voel ik, wat denk ik en wat vind ik”, zodat je weer duidelijk kan krijgen over “wat wil ik, en wat heb ik nodig”.

Ik ben opgeleid als burn-out coach en werk volgens de CSR-methode. (chronische stress reductie). Een bewezen effectieve manier om burnout klachten aan te pakken.
Ik heb al veel mensen met een burnout verder kunnen helpen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Franca
Geregistreerd bij NFG, RBCZ en NOBCO


Therapie Eindhoven
Franca is gediplomeerd therapeut met praktijk in Eindhoven. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.
therapie eindhoven (Relatie)Therapie Eindhoven
Tarasconweg 2
5627 GB Eindhoven
Ik ben aangesloten bij:

logo-nfg-rbcz
Ik ben ook aangesloten bij:

logo-nobco Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top